Udruge branitelja proisteklih iz Domovinskog rata zajedno s civilnim udrugama i organizacijama iz svih segmenata hrvatskog društva, pa tako i braniteljske udruge proistekle iz Domovinskog rata općine Čapljina, poštujući volju hrvatskog naroda osjećaju se pozvanima ukazati na neravnopravnost Hrvata u Bosni i Hercegovini. 
Tim povodom, u četvrtak, 10. veljače 2011. godine počinje potpisivanje peticije ”Stop majorizaciji Hrvata u BiH”. Peticija će se potpisivati na području cijele Bosne i Hercegovine, svakim radnim danom od 9 do 17 sati, a nedjeljom od 8 do 20 sati. 

U Čapljini, točnije u gradskom središtu, nalazit će se nekoliko punktova na kojima ćete moći dat svoj potpis. Danas (u četvrtak) punkt će se nalazi pokraj Robne kuće Čapljinka. Također, ovih dana možete očekivati da će predstavnici Udruga doći i na vaša vrata, objasniti vam o čemu se radi i od vas tražiti da date svoj potpis i time u svoj ime kažete STOP majorizaciji Hrvata u BiH.

Ovim putem pozivamo sve žitelje općine Čapljina, kako Hrvate tako i pripadnike drugih naroda, da daju svoj doprinos u stvaranju jednakopravnosti svih naroda u BiH. 

Za sve informacije obratite se na e-mail adresu stozer.capljina@gmail.com .

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>