Biciklistički klub “Čapljina” će promovirati biciklizam kao stil života a tim povodom se organizira i premijerna vožnja:

“Poštovani,

Ovim putem Vas obavještavamo da će u narednom periodu u Gradu Čapljini i službeno započeti djelovanje Biciklističkog kluba „Čapljina“. BK Čapljina želi kroz svoje djelovanje promovirati biciklizam kao stil života, načina za održavanje zdravlja i fizičke aktivnosti, a sve to kroz ugodno druženje i zabavu.

BK Čapljina će promovirati svoju aktivnost u subotu, 20.06.2020.g. od 17:00, rekreativnom vožnjom na relaciji Trg kralja Tomislava – Karaotok (Motel Park) – Trg kralja Tomislava, te s prikladnim sadržajima pred vožnju.

Za sve sudionike vožnje osigurani su pratnja (policijska, medicinska, klub bus) i prikladna osvježenja, a tempo vožnje se prilagođava mogućnostima sudionika uz pauze za odmor koje će se također moći iskoristiti za selfie i uživanje u ljepotama naše Čapljine.

Također, u suradnji s TO „Čapljinka“ osiguran je određeni broj bicikla (naravno potpuno besplatno), te se javljanjem u inbox Facebook profila BK Čapljina može izvršiti rezervacija istih.

Dobrodošli, očekujemo Vas u subotu 20.06. u 17:00 na Trgu kralja Tomislava.”, poručili su iz Biciklističkog kluba Čapljina.

djaka-city.info

 

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>