Ne igra se svaki dan s višestrukim prvakom Hrvatske i nekada dvostrukim prvakom Europe – to je najbolja uvertira te ujedno i poziv navijačima ljubiteljima košarke u Hercegovini da budu na večerašnjoj prijateljskoj utakmici između domaćeg premijerligaša HKK ”Čapljina Lasta”  i zagrebačkog kluba KK ”Cibona”. 
U sklopu svojih priprema u Međugorju ekipa Cibone tražila je ekipu po mjeri, kako bi se testiralo sve ono što su radili na višednevnim pripremama. To je baš HKK ”Čapljina Lasta”, koja je u protekle dvije sezone među pet najboljih košarkaških momčadi u Bosni i Hercegovini

”Svjesni smo da je Cibona košarkaški brand i ime koje zaslužuje veliko poštovanje. Stoga je, naravno, svakom igraču želja igrati protiv tako jakih ekipa kao što je zagrebačka Cibona. Mi smo tek tjedan dana u pripremama, koje smo smo malo prilagodili ovom susretu s Cibonom, nakon kojeg se vraćamo u početak, tj. planirani način priprema. Naša ekipa još nije do kraja završena, pa je rano govoriti o nekim planovima. Važno je uigrati se, pa nam je susret s Cibonom zaista dobar test.

Ne sumnjam da će svi igrači koji istrče na parket dati svoj maksimum kako bi se prije svega nametnuli, ali i pokušail nadigrati jednu tako veliku ekipu kakva je Cibona.” – ističe za Večernji list trener HKK ”Čapljina Lasta” Hrvoje Vlašić, te poziva navijače da u što većem broju večeras, u 18:00 sati, dođu pogledati dvoboj čapljinskih lasta i zagrebačkih cibosa.

”Susret s Cibonom je nešto više od samog sportskog događaja. Prigoda je to za učvršćivanje prijateljskih veza ova dva kluba, pa se nadam da će gledatelji uživati u onome što im prikažu obje ekipe.” – napominje Dalibor Milinković, direktor HKK ”Čapljina Lasta”.

caportal.info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>