odbojkasice-hok-capljina-ok-vitez3U subotu, 06. prosinca odbojkašice HOK ”Čapljina” igraju prvenstvenu utakmicu za vrijeme koje će se prikupljati novčana sredstva za mladog košarkaša Slavena Miličevića.

Čapljinke će u Gradskoj sportskoj dvorani u Čapljini, s početkom u 19:00 sati, ugostiti ekipu Goražda u prvenstvenoj utakmici 7 kola.

Odbojkašice su pokazale veliko srce odlukom da naprave ovakvu gestu, te stoga pozivaju sve Čapljinke i Čapljince da dođu u dvoranu i pomognu mladom Čapljinskom košarkašu.

”Nakon gostujuće pobjede pune samopoudanja željno iščekujemo meč u subotu.  Goražde je trenutno ekipa koja je bolje rangirana na ljestvici nego mi i ekipa koju respektiramo, ali se nikoga ne bojimo i u utakmicu ćemo ući kao pobjednice.

Pozivamo sve ljubitelje odbojke da u subotu u 19:00 sati budu naš sedmi igrač.

Bilo bi lijepo kada bi se ljudi odazvali u što većem broju budući da će biti upriličeno prikupljanje donacija za mladog čapljinskog košarkaša Slavena Miličević kojemu je potrebno liječenje”, istaknula je za Bljesak.info odbojkašica Ana Šljivić.

bljesak.info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>