Caffe bar “Tropic” osvojio malonogometni turnir Dretelj 2014.

DSCN8695_640x480U nedjelju (20. srpanj) je završio šesti po redu malonogometni turnir u Dretelju, koji iz godine u godinu privlači sve veći broj ekipa u kojima ipak ne nastupaju profesionalci, jer nagradni fond nije prevelik. Također, ovaj se turnir može podičiti i sve većim brojem gledatelja, koji mogu svaku večer pogledati iznimno jake utakmice, jer su ekipe podjednake kvalitete. Ovogodišnje izdanje malonogometnog turnira Dretelj osvojila je ekipa Caffe bar “Tropic”, drugoplasirana je bila ekipa Stella-Misir, trećeplasirana Agrofructis, a četvrto mjesto pripalo je ekipi Klepci.

U utakmici za 3. mjesto uspješnija je bila ekipa Agrofructis koja je sa 4:2 pobijedila ekipu Klepci. Strijelci za pobjedničku ekipu bili su Perica Jurić, Filip Barić i Mateo NIkše (2), dok su za ekipu Klepci strijelci bili Haris Turković i Ivan Prce.

Finalnu utakmicu pred ispunjenim tribinama odigrale su ekipe Caffe bar “Tropic” i Stella-Misir. “Tropic” je u vodstvo došao preko Denisa Mrše, a mreže se više nisu “tresle” u prvom poluvremenu. Ekipa Stella-Misir propustila je svojih par šansi, što je u nastavku iskoristila iskusnija ekipa “Tropica” koja je preko Darija Jelčića povisila na 2:0. Nakon toga, zadnjih 6-7 minuta ekipa Stella-Misir odlučila je riskirati, pa je uvela golmana-igrača kako bi pokušali doći do izjednačenja. Međutim, to im nije uspjelo. Ekipa “Tropic” iskoristila je taj rizik i s nova dva pogotka Darija Jelčića došli su do uvjerljive pobjede 4:0.

Također treba napomenuti da je za ekipu Stella-Misir igralo 7 igrača iz HNK Višići (Goran Bule, Dejan Stojak, Đure Raguž, Marko Karlović, Ivan Kalfić, Adriano Jerković, Gordan Pažin), jedan bivši igrač (Zlatan Repeša), te da ih je s klupe vodio još jedan bivši igrač, a današnji trener Josip-Ilija Kalfić. U ekipi je još bio i Jakov Kalfić, trenutni prvotimac HNK Čapljine.

DSCN8697_800x600