U srijedu (11. srpanj) ekipa Caffe bar “Parni Valjak” Višići na Malonogometnom turniru Dretelj 2012. izgubila je od ekipe MZ Doljani 5:2, a dvostruki strijelac bio je Luka Menalo. Sinoć (četvrtak, 12. srpanj) je ista ekipa izborila prolazak dalje u repassageu, a pobijedili su domaću ekipu MZ Dretelj rezultatom 2:1.

 

Pogotkom Đure Raguža ekipa Caffe bar “Parni Valjak” došla je u vodstvo, koje je i održala sve do kraja prvog poluvremena. U drugom dijelu kontru je iskoristio Petar Juras, koji je “lažnjakom” slomio protivnika i neobranjivo pogodio za povećanje vodstva. Par minuta prije kraja utakmice ekipa MZ Dretelj uvela je golmana-igrača. Mali pad koncentracije rezultirao je smanjenjem vodstva, ali ipak su mladi i talentirani nogometaši iz ekipe Caffe bar “Parni Valjak” sačuvali pobjedu, koja je mogla biti i veća. Međutim, dva šuta s vlastite polovice na prazan protivnički gol prošla su tik uz vratnicu, a također je ostalo i par nerealiziranih kontri.

Za Caffe bar “Parni Valjak” nastupali su: Alen Zavitan, Luka Menalo, Petar Watafak Juras, Bojan Raguž, Nikica Weah Raguž, Ivan Cvitanović, Dane Dominiković i Đure Raguž. Vođa ekipe je Željko Raguž Gelja.

visici.com

 

 

 

 

 

{gallery}galerije_za_clanke/turnir_dretelj_12.7.2012{/gallery}

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>