U sinoćnjim (ponedjeljak, 04. srpanj) utakmicama, odnosno utakmici igrale su ekipe Caffe bar “Parni Valjak” protiv malonogometaša iz Vitine, dok je druga utakmica registrirana rezultatom 5:0 u korist ekipe Clasic iz Dračeva. Naime, ekipa Osvetnici koju vodi Filip Pikan Krvavac nije došla na utakmicu iz nepoznatih razloga, te će prolaz u daljnje natjecanje morati tražiti preko repasagge-a.

Iako je u sinoćnjem programu Malonogometnog turnira Višići 2011. odigrana samo jedna utakmica, ona je ponudila dobar i efikasan nogomet, ali i pomalo stresan za obje ekipe i njihove navijače. Rezultat u regularnom dijelu utakmice bio je 3:3, a nakon penala bilo je 9:8 za Caffe bar “Parni Valjak”.

Za Caffe bar “Parni Valjak” nastupili su igrači koji su osvojili prvo mjesto na nedavno završenom Malonogometnom turniru za djecu od 11 do 16 godina (Vođe spadala-Davor Brajković, Filip Barić, Mario Čerkez, Mateo Nikše, Toni Knežević, Bruno Papac), a na ovom turniru pridužili su im se Perica Juko (vratar), Mili Vrbica i Ivan Babić-Lucić. Mato Antunović i ovaj je put vodio mlade i nadarene nogometaše. Međutim, ovi momci odlične rezultate bilježe i na velikim, travnatim terenima, gdje su u prošloj sezoni osvojili prvo mjesto u FBiH skupina Jug u kadetskoj konkurenciji.

Da su dorasli i seniorskoj konkurenciji vidilo se u sinoćnjoj utakmici u kojoj su nakon penala prošli među 16 najboljih ekipa. U rano vodstvo momčad Caffe bar “Parni Valjak” došla je nakon odlične solo dionice jedinog Višićanina u ekipi (drugi je Luka Menalo koji je sinoć imao turnir u Međugorju). Naime, Davor Brajković pokazao je odlične haklerske sposobnosti, te je maestralnim driblinzima i hladnokrvnom realizacijom svoju momčad doveo u vodstvo. Drugi gol plod je prave malonogometne akcije koju je završio Mario Čerkez. Nakon toga nogometaši iz Vitine smanjuju vodstvo. Ali samo za kratko, jer je stvar u svoje noge preuzeo Filip Barić koji je krenuo na jednu naizgled izgubljenu loptu. Velika upornost i na kraju filigranski precizan šut mladog nogometaša bio je koban za vratara iz Vitine. Međutim, vratar je ubrzo uzvratio i postigao pogodak iz akcije nakon slobodnog udarca za smanjenje vodstva na 3:2. Neiskustvo je zamalo koštalo ekipu Caffe bar “Parni Valjak”, koja je u doslovno zadnjim sekundama utakmice napravila šesti akumulirani prekršaj. Da stvar bude još gora, Zadrin udarac s linije od 10 m bio je loše izveden, ali je ipak završio u mreži vratara Perice Juke nakon čega je uslijedilo izvođenje penala. Sigurni izvođači za Caffe bar “Parni Valjak” bili su Mili Vrbica, Filip Barić i Mario Čerkez, a istom mjerom uzvratili su im i protivnici. Nakon toga penale za Caffe bar “Parni Valjak” u drugoj seriji pucao je sigurni i samouvjereni Mario Čerkez, dok je za Vitinu pucao Zadro. Nakon 2 penala Mato Antunović mijenja vratara Juku, te na gol-liniju staje Filip Barić. Treći udarac Zadro završio je na prećki, a točku na ´i´ stavio je Čerkez i tako svojoj momčadi osigurao plasman među 16 najboljih ekipa turnira.

Sastav ekipe Caffe bar “Parni Valjak”: Perica Juko (žuti karton), Bruno Papac, Mili Vrbica, Mario Čerkez, Filip Barić, Toni Knežević, Ivan Babić-Lucić, Davor Brajković i Mateo Nikše. Ova ekipa ima pravo prijaviti još samo jednog igrača.

Sastav ekipe Vitina: Dejan Rašić, Nikola Babić, Franjo Babić, Drago Babić, Marin Majić, Branko Zadro i Ivan Boras, što znači da imaju pravo prijaviti još 3 igrača.

Ekipa Clasic je bez borbe prošla među 16 najboljih ekipa, dok će Osvetnici u repasagge. Sastav ekipe Clasic: Petar Njavro, Josip Njavro, Jozo Jurica, Dario Raič, Miše Maslać, Vicko Šutalo, Alberto Jurić, Anđelo Raguž, Dražen Jurica i Vjeko Sušić. Ova ekipa nema pravo prijaviti više ni jednoga igrača.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>