Ekipe Caffe bar “Brend” Višići i Dalmata Vita Vi sinoćnjim (petak, 15. srpanj) pobjedama osigurali su plasman u četvrtfinale na Malonogometnom turniru Višići 2011, dok su se ekipe Clasic i Staševica oprostili od natjecanja.

 

Petak (15. srpanj)

Caffe bar “Brend”-Clasic 4:2

Dalmata Vita Vi-Staševica 5:4

Nogometaši iz Dračeva (Clasic) pružili su dobar otpor, pogotovo u prvom poluvremenu (1:0), ekipi Caffe bar “Brend”. Međutim, ulaskom iskusnog Darke Ivankovića stvari na terenu su se uvelike promijenile u korist Caffe bar “Brend”. Prvi pogodak postigao je u prvom, a početkom drugog poluvremena i drugi, te tako svojoj ekipi donio mir i veliku prednost.

Njegov ritam odlučio je pratiti Josip Vicković, koji je povisio rezultat na 3:0. Ali Clasic se ni tad nije predao, nego je preko Vjeke Sušića smanjo rezultat. Da stvari ne izmaknu kontroli pobrinuo se ponovno Josip Vicković sa svojim drugim pogotkom. Za konačnih 4:2 pogodio je Jozo Jurica pred sami kraj susreta. Ovom pobjedom ekipa Caffe bar “Brend” osigurala je ulazak u četvrtfinale, gdje će čekati pobjednika iz susreta Auto Lijanović Mostar-Trebižat.

Sastav ekipe Caffe bar “Brend”: Ante Menalo, Josip Vicković, Darko Ivanković, Igor Radošević, Goran Voglovečki, Elvis Zaher, Zoran Matijaković, Stanko Doko i Nino Šunje.

Sastav eloše Clasic: Petar Njavro, Josip Njavro, Jozo Jurica, Dario Raič, Miše Maslać, Vicko Šutalo, Alberto Jurić, Dražen Jurica, Anđelo Raguž i Vjeko Sušić.

U drugoj utakmici snage su odmjerili malonogometaši iz Staševice protiv ekipe Dalmata Vita Vi. Potonja ekipa nije imala vratara, pa je na gol umjesto standardnog Antonija Kurana stao igrač Ivan Pehar. Utakmica je bila neizvjesna do samog kraja.

Prvi su u vodstvo došli nogometaši iz ekipe Dalmata Vita Vi, a pogodak je postigao Vojko Pervan. Ali ubrzo Mijo Marinović poravnava rezultat. Nakon toga, Tomislav Miletić ponovno dovodi ekipu Dalmata Vita Vi u prednost. Prije odlaska na odmor za ekipu Staševice pogodio je Denis Musulin (2:2). U drugom poluvremenu Staševica dolazi u prednost preko Jure Batinovića. Njegovom pogotku prethodio je nevjerojatan promašaj Vojka Pervana, koji je sa linije deveterca promašio prazan gol. Ali i on se ubrzo iskupio, te pogodio za 3:3. Novu prednost ekipi Dalmata Vita Vi donio je Tomislav Miletić. Na 5:3 povisio je Vojko Pervan, a za konačnih 5:4 pogodio je Mijo Marinović. Ovom pobjedom ekipa Dalmata Vita Vi prošla je u četvrtfinale, gdje će čekati pobjednika iz susreta Elting Čapljina-Caffe bar “Stari Pjer”.

Sastav ekipe Dalmata Vita Vi: Antonio Kuran, Tomislav Miletić, Ivan Pehar, Vedran Raguž, Mišo Ramić, Goran Galov, Neven Majić, Dragan Stanković i Vojko Pervan.

Sastav ekipe Staševica: Vedran Milan, Boris Pavković, Toni Šunjić, Petar Marević, Marijo Batinović, Jure Batinović, Luka Liković, Dario Šunjić, Mijo Marinović i Denis Musulin.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>