Ovog puta finale malonogometnog turnira VIŠIĆI 2011. ponudilo je uistinu uzbudljivu završnicu u kojoj je nakon maratonskog izvođenja udaraca sa 6 metara fortuna bila više naklonjena ekipi caffe bar-a Hennessy, dok je favorizirana ekipa Auto Lijanovića ostala bez naslova.

 

 

Scenarij dostojan završnice jednog od najatraktivnijih turnira u hercegovini, turnira koji je imao još jedno uspješno izdanje, te i ove godine opravdao trud organizatora kao i veliki ineres mnogobrojne publike.

Maratonski šesterci

U odličnoj atmosferi finalne utakmice, nakon regularnog dijela koji je završio 2:2, pristupilo se izvođenju šesteraca. Boljim izvođenjem šesteraca ekipa caffe bar-a Hennessy svladala je ekipu Auto Lijanovića i zasluženo ponijela naslov ovogodišnjeg pobjednika.


Sama utakmica ponudila je obilje kvalitenog nogometa kao i mnoštvo atraktivnih poteza. Caffe Hennessy je u vodsvo došao golom Elvina Boškaila, nakon čega je ekipa Auto Lijanovića napravila preokret te golovima Darija Marinovića preuzela vodstvo 2:1. Pred sam kraj utakmice momčad Hennessya uspjeva naplatiti veliki trud te golom Ante Galića izjednačava na 2:2. Nakon regularne utakmice pristupilo se izvođenju šesteraca čime je atmosfera na sportskom centru u Višićima dovedena do usijanja. Sa jedne strane momčad Hennessya predvođena Damirom Obadom i nošena podrškom cjelokupne publike te sa druge strane momčad Auto Lijanovića predvođena reprezentativcima i zvijezdama malog nogometa Marinović, Suton, Melher. Ponovno drama Suton promašuje Auto Lijanoviće, a u trećoj seriji stvari na početak vraća Galić promašajem za Hennessy. Opet bez pobjednika 4:4! Pristupa se raspucavanju u kojem za Hennesy šesterce izvodi Marković, a za suparnika na strani Auto Lijanovića ima Marinovića. Serije pogodaka i promašaja izmjenjivale su se u nedogled, dovodeći atmosferu do apsolutnog ludila, a aktere utakmice na rub živaca.Na kraju ipak rasplet, Marković je uspješniji, dok izvrsni golman Tunjić brani deseti udarac Marinovića. Konačan rezultat 12:11, bio je početak urnebesnog slavlja caffe Hennessya kao i dijela publike.


Treće mjesto Stocu

U prvom susretu, HMNK Stolac bio je bolji od ekipe Dalmata Vita Vi 6:5, te u još jednom dramatičnom susretu osvojio treće mjesto na ovogodišnjem turniru. Naimemalo je nedostajalo da ekipa Dalmate dostigne visoko vodstvo Stoca od 5:1, ipak na kraju momčad Stoca zasluženo pobjeđuje.

Ppbjenički pehar, nagradu od 6000 KM, ujedno i prvo mjesto na turniru VIŠIĆI 2011. osvojila je ekipa Caffe bar Hennessy, drugo mjesto te nagradu od 2500 KM ekipa Auto Lijanovići, treće mjesto i nagrada od 1000 KM momčad Stoca, dok je za četvrto mjesto ekipa Dalmata Vita Vi nagrađena sa 500 KM.

Za najboljeg igrača turnira izabran je kapetan pobjedničke ekipe Damir Obad, kojemu je nagrade i pehare uručio načelnik općine, čiji je ured ujedno i pokrovitelj turnira VIŠIĆI 2011.

 

visici.com

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>