Božićni humanitarni turnir “4 kafića”

Već je tradicija da se u božićno vrijeme okupljaju ljudi velikog srca kako bi pomogli onima kojima je pokoja srdačna gesta potrebna, pogotovo u vremenu epidemije kada smo odvojeni jedni od drugih. Udruga “Ostajem” i SRC Adonaj organiziraju humanitarni turnir pod nazivom “4 KAFIĆA” koji će se održati 28. i 30. prosinca 2020. godine. Prihod od kotizacija, sponzorstva i dobrovoljnih priloga bit će doniran Osnovnoj školi “Lipanjske zore” Višići za nabavku potrebne športske opreme za  centralnu školu u Višićima, te područne škole u Svitavi, Dračevu, Čeljevu, Gnjilištima, Domanovićima, Šuškovom naselju i Bobanovom selu.

Turnir će se održavat u balon dvorani SRC Adonaj Klepci, a sudjelovat će četiri malonogometne ekipe kafića i to: Caffe bar “Hangover”, Caffe bar “Hennessy”, Caffe bar “Label” i Caffe bar “Parni valjakp. Polufinalni ogledi su na rasporedu u ponedjeljak, 28. Prosinca s početkom u 18:00 sati, a finalni u srijedu 30. prosinca, također s početkom u 18:00 sati.

U kafićima koji sudjeluju na turniru bit će postavljene kutije za donacije, kao i u SRC Adonaj, a cijela akcija će, osim samog odigravanja turnira, trajati 10 dana od 24. prosinca 2020. do 4. siječnja 2021. godine.

Da bi ispoštovali sve predložene epidemiološke mjere, broj sudionika i gledatelja u SRC Adonaj bit će ograničen, a bit će organiziran live-stream svih utakmica kako bi se isti mogao pratiti i u kafićima koji sudjeluju na turniru te na internetu – Facebook stranici SRC Adonaj Klepci.