Ove godine u subotu, 28. prosinca, u O.Š. Lipanjske zore u Višićima biti će organizirano humanitarno blagdansko druženje, a prikupljati će se donacije koje su namjenjene dječjem vrtiću u Višićima za opremanje igrališta te će i dio sredstava biti namijenjen jednoj posebnoj obitelji iz Višića, uz Vaš mali prilog njihovi će blagdani zasigurno biti ljepši, a naša djeca veselija. Tradicija druženja Višićana u božićno vrijeme je počela već prije par godina i to pod nazivom “Božićanje”. I ove godine mještani našeg sela, posebice mladi, organizirani u Udrugu “Ostajem” odlučili su to podići na razinu više.

Ovim putem pozivamo sve naše Višićane i Višićanke i sve ljude dobre volje da nam se pridruže te budu dio humanitarne akcije. Također, svi koji aktivno žele sudjelovati u organizaciji (pripremiti i donijeti jelo, piće, kolače…) mogu doći u iduću subotu od 15:00 h kada se počinje s kićenjem i pravljenjem toća, te postavljanjem stolova za hranu i piće. A druženje će službeno započeti blagoslovom u 19:00 sati. Družimo se, veselimo se Božiću, te napravimo dobro djelo. Radujemo se vašem dolasku!

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo prošle godine:

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>