Približili smo se danu blagdanskog druženja u Višićima, koje će se organizirati sutra (subota, 28. prosinac) u OŠ “Lipanjske zore”. Podsjećamo da je i ovogodišnje druženje humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva članovi Udruge “Ostajem” donirat će seoskom vrtiću za opremanje igrališta za najmlađe te je i dio sredstava namijenjen jednoj posebnoj obitelji iz Višića, uz Vaš mali prilog njihovi će blagdani zasigurno biti ljepši, a naša djeca veselija.

Ovim putem pozivamo sve naše Višićane i Višićanke i sve ljude dobre volje da nam se pridruže te budu dio humanitarne akcije. Također, svi koji aktivno žele sudjelovati u organizaciji (pripremiti i donijeti jelo, piće, kolače…) mogu doći u iduću subotu od 15:00 h kada se počinje s kićenjem i pravljenjem toća, te postavljanjem stolova za hranu i piće. Crno i bijelo vino je osigurano, te isto ne treba donositi. Druženje će službeno započeti blagoslovom u 19:00 sati. Družimo se, veselimo se Božiću, te napravimo dobro djelo. Radujemo se vašem dolasku!

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>