Boćarski klub Dračevo i ove godine organizira međunarodni memorijalni turnir u spomen na dračevske branitelje. Turnir će se održati na boćalištu BK Dračevo (u blizini škole) u subotu (11. kolovoz) s početkom u 11:00 h. Okupljanje ekipa i doručak je u 9:30 h, u 10:30 h je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na novoizgrađenom spomeniku za naše branitelje, dok je u 11:00 h početak turnira.

Na ovogodišnjem izdanju sudjeluje 12 ekipa raspoređenih u 4 grupe. U grupi igra svatko sa svakim, a prolaze dvije najbolje ekipe. Nakon toga u četvrtfinalu se prelazi na kup-sustav ili ispadanje.

Sudionici turnira su: Reprezentacija Hrvatske, HBK Zrinjevac Zagreb, HBK Hidroelektra Dubrovnik, HBK Metković, HBK Ploče, HBK BIston Brela Makarska, BK Dračevo, BK Čapljina, BK Ante Rozić Mostar, HBK Hrvatski Radiša Čitluk, BK BUra Posušje i HBK Gabela polje Jerkovac.

U zabavnom dijelu programa od 20:30 h razveselit će vas Darko Šutalo Rahan, kulturno-umjetničko društvo Luke Višići i kulturno-umjetničko društvo Prenj Stolac.

Iz BK Dračevo pozivaju sve da svojom nazočnošću uveličaju ovaj događaj i na spomen na poginule branitelje.

Pokrovitelj turnira je ured načelnika općine Čapljina dr. Smiljan Vidić.

Predsjednik BK Dračevo

Filip Krvavac

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>