U današnjem (nedjelja, 3. lipanj), pretposljednjem 29. kolu Druge lige Jug FBiH nogometaši Višića, nakon par loših rezultata (porazi u Jablanici i Posušju, te domaći poraz od Troglava) uvjerljivo su savladali Ljubušake, ekipu Bigeste. Strijelci za domaćine bili su Niko Blažević, Emil Šejtanić, te dvaput Osman Šoše.

Utakmicu je obilježio sjajni Blažević, momak sa izuzetnim i nesvakidašnjim smislom za igru. Gostujuće igrače “handrila je gravitacija”, ali još nije ustanovljeno da li zbog današnje nesnošljive vrućine ili zbog trzaja tijelom ovog genijalca iz Misira. U svakom slučaju, protulijeka za Blaževića nije bilo, a da stvar bude još gora po goste njemu se priključio uobičajeno ubitačni i izrazito atraktivni Šejtanić, koji je također pokazao nekolicinu bravura iz svojeg repertoara. Ništa manje lošiji od spomenutog dvojca bio je Osman Šoše, koji je cijelu utakmicu protivničku obranu izluđivao nevjerojatnim presingom, što je na kraju okrunio sa dva postignuta pogotka.

Ovom pobjedom HNK Višići su gol-razliku sveli na 0 (44:44), te imaju 38 bodova. Ukoliko je NK Kamešnica izgubila današnju utakmicu u Tomislavgradu, tada naš klub zauzima solidno 8. mjesto. U zadnjem kolu naši nogometaši idu konjičkom Igmanu, četvrtoplasiranom sastavu prvenstva.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>