Prošlo je već sedam dana ili večeri na malonogometnom turniru Mjesnih zajednica Čapljina za godinu 2011. I večeras (utorak, 02. kolovoz) su odigrane tri utakmice u kojima su postignuta 23 pogotka, te dva crvena kartona. Pobjede su ostvarile mjesne zajednice Čeljevo, Čapljina I. i Dretelj. Sutra (srijeda, 03. kolovoz) igraju: Struge/Gorica-Domanovići (20:00 h), Višići-Opličići (21:00 h) i Čapljina II.-Šuškovo Selo.

Utorak (02. kolovoz)

Čeljevo-Klepci 6:3

Čapljina I.-Tasovčići 4:1

Gabela-Dretelj 4:6

Čvrsta, agresivna igra i ´tanki´ živci obilježili su prvu večerašnju utakmicu u kojoj su snage odmjerile ekipe MZ Čeljevo i MZ Klepci. Direktni crveni karton dobio je igrač Čeljeva, Saša Đorđić nakon nesportskog poteza. Udarac laktom, a poslije i naguravanje s protivničkim igračem Zvonimirom Galićem. Potonji igrač zaradio je drugi žuti karton pred sami kraj utakmice nakon protesta zbog sudačkih odluka. Iz ekipe MZ Klepci još su ´požutjeli´ Ante i Tomislav Galić, a na drugoj strani istu kaznu zaradili su Ivan Knežević i Josip Rako. MZ Čeljevo je pogotkom Eduarda Raguža došlo u prednost. S(p)retni Alberto Jurić nakon prodora i šuta Ante Galića uspijeva loptu ugurati u mrežu Staniše Karačića. Sredinom prvog poluvremena Saša Đorđić dobiva crveni karton, što je ekipa MZ Klepci znala iskoristiti. Lucidno proigravanje Ante Galića iskorištava njegov brat Zvonimir i tako svojoj ekipi donosi prednost. Međutim, Čeljevčani se vraćaju preko Marija Karačića koji je ´zavaljao´ vratara Damira Šarića u šestercu i iz ´mrtvog´ kuta pogodio za izjednačenje. Nakon njega pogodak postiže Josip Rako, te MZ Čeljevo na odmor ide s golom prednosti. U drugom poluvremenu ponovno je Eudard Raguž pogodio kroz noge vrataru MZ Klepci. Ali Klepci se na čelu s Antom Galićem ne predaju. Upravo je on smanjio rezultat na 4:3, te nakon toga MZ Klepci uvode ´golmana-igrača´, ali bezuspješno. Na drugoj strani, MZ Čeljevo odlično je iskoristilo neuigranost protivnika s ´golmanom-igračem´, pa je pogocima Mladen Đondraša i Josipa Rake ostvarila na kraju sigurnu pobjedu (6:3). Pred sami kraj utakmice i Zvonimir Galić zaradio je drugi žuti karton.

MZ Čapljina I. rutinski je odradila utakmicu protiv MZ Tasovčići, koji su i ovoga puta imali samo jednu zamjenu. Denis Proleta (MZ Čapljina I.) postigao je dva pogotka, dok su preostala dva postigli Vedran Buntić i Denis Vico. Za MZ Tasovčići utješni pogodak postigao je Mili Vrbica.

U trećoj utakmici sastale su se ekipe MZ Gabela i MZ Dretelj. U prvom poluvremenu bila je prava golijada, a ono je završilo u korist MZ Dretelj (5:2). Dreteljani su poveli 3:0, a pogotke su postigli Frano Bošković, Toni Brajković i Slaven Vidić. Nakon toga uslijedio je mali pad u igri MZ Dretelj, što su iskoristili Galjebani, koji su pogocima Pere Jurića smanjili rezultat na 3:2. Do kraja poluvremena za MZ Dretelj pogodili su Domagoj Čepo i ponovno Frano Bošković. U drugom poluvremenu vidjeli smo tri pogotka. Opet je dva pogotka, ukupno četiri na utakmici, postigao Pero Jurić. Domagoj Čepo postigao je svoj drugi, odnosno šesti pogodak za ekipu MZ Dretelj.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>