Evo i naših mladih Višićana i Višićanki koji su pokrenuli svoju karnevalsku skupinu, što je za pohvaliti, a nas za pokuditi jer ih nismo pratili na njihovim nastupima. Sve informacije preuzeli smo s njihove stranice na facebooku, što nam je dopustio Kristijan Jurković, jedan od osnivača od grupe. Od sada ćemo pratiti  i objavljivati na ovoj stranici svaki njihov nastup. A sada nešto o njima: osnivači, članovi, nastupi… Karnevalska skupina Animanijaci iz Višića osnovana je u lipnju 2009. god. na inicijativu Josipe Knežević. U ostvarenju te ideje ponajviše su pridonijeli Lidija Knežević i Kristijan Jurković. Grupa se zalagala svim svojim snagama samostalno i ostvarila jako dobre reakcije na svoj nastup na Međunarodnom ljetnom karnevalu u Čapljini 2009. god. što je potaklo skupinu da skupi još članova.Novi članovi se mogu prijavit u želji da nastupaju i predstavljaju grupu. Broj članova za sad nije ograničen.

Prvi članovi skupine su: Josipa Knežević, Kristijan Jurković, Ana Ćorić, Lejla Bitanga, Azra Sinanović, Zorana Čamo, Dajana Matuško, Božana Đugum, Matko Maslać, Bruno Knežević, Teo Knežević, Ivan Ivanković, Ante Rodin, Sanjin Šarić, Adrijan Jurković. Ove godine (2010.) su pridruženi i novi članovi grupi: Mika Limov, Anđelka Šutalo, Anđela Šimović i Kata Kuzman.

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>