U zimskom prijelaznom roku uprava kluba HNK Višići dovela je mladog i perspektivnog golmana, inače našeg Višićanina Alena Zavitana, koji je prošao nogometnu školu HNK Čapljina, a još je odvojeno trenirao i s proslavljenim golmanom Enverom Jakirevićem Ekrom, te stoga s pravom smatramo da će biti od velike koristi za HNK Višići.

Alen će se za ´jedinicu´ Višića nadmetati sa svojim poznanikom i prijateljem iz Čapljine, Matkom Dodigom, koji je u klub došao početkom sezone. Uz njih dvojicu, tu je još i 17-godišnji Višićanin Josip Krmek, od kojih se u ovih par godina očekuje napredak, jer oni predstavljaju budućnost ovoga kluba. Također pozivamo i ostale mlade Višićane da se priključe treniranju, te da bar sat-dva budu offline na facebook-u, a online na svježem zraku.

Pojačanje je i Dejan Tolo, nastupao za juniore HNK Čapljina, koji igra na poziciji lijevog bočnog, gdje će moći puno naučiti od iskusnog Ilijana Rajiča. Pripremama se priključio i Doni Kajtazi, koji je zbog obaveza propustio veći dio jesenskog dijela prvenstva. Marcel Mace i Ivan Knežević treniraju s HNK Čapljina, gdje će se pokušati izboriti za svoje mjesto. Ukoliko uspije uskladiti poslovne obveze s treniranjem Neumljanin Danijel Ležinić bit će na raspolaganju treneru Nikici Kneževiću. Slična situacija je i s Mirko Boškovićem bivšim igračem Višića, Čapljine, Gabele i kominskog Gusara. Zbog fakultetskih obveza upitno je igranje Nike Blaževića, dok Ivan Matić trenira mlađe uzraste u Neumu, pa se još ne zna da li će moći igrati za Višiće. Vjerojatni povratnik u redove HNK Višići mogao bi biti i Čeljevčanin Luka Mustapić.

Ostali igrači, oni koji već duže vrijeme čine okosnicu kluba, izjasnili su se da su voljni i dalje nastaviti igrati na Čaerima, a to su: Dalibor Brkić, Dario Mustapić, Josip-Ilija Kalfić Coffi, Ilijan Rajič, Mladen Đondraš, Andrej Zvono, Nikica Raguž Weah, Dejan Stojak, Osman Šoše, Đure Raguž, Goran Bule, Denis Marić.

Uz ovako veliki broj igrača, bar na papiru, uprava kluba postavila je rigoroznije zahtjeve (kazne) glede dolazaka odnosno nedolazaka na treninge. Trening je danas (srijeda, 26. siječnja) u 15:00 h. Satnica treninga ovaj tjedan ostat će takva, a s ´produljenjem´ dana ona će se pomjerati kako bi na treninge mogli dolaziti i oni kojima je radno vrijeme do 15:30 ili 16:00 h.

I navijači (Malčeri) se pripremaju za proljetni dio sezone. U tijeku je izrađivanje članskih iskaznica, čijom bi se prodajom kupili bubnjevi, pirotehnika, te izradilo nekoliko transparenata kako bi ugođaj na tribinama bio pravi nogometni.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>