U subotu (05. ožujka), ukoliko to vrijeme dopusti, Malčeri i nogometaši Višića čistit će okolicu stadiona Čaeri. Na stadionu je u tijeku renoviranje svlačionica, a prvi dio, odnosno uređenje svlačionica trebao bi se završiti najdalje za 10-ak dana, a zatim će se preći na sređivanje ´gornjeg´ dijela (uredi, sala za sastanke, …).

Glede akcije čišćenja, nogometaši i njihovi navijači pozivaju sve koji mogu da pomognu, a u toj akciji planiraju se posjeći borovi, očistiti kanal iza klupa za rezervne igrače, ogradu prebaciti do makadamskog puta, postaviti zaštitnu mrežu iza južnog gola, itd. Goran Falak Mrća donirati će četiri cijevi duge 6-7 m, na koje bi se postavila mreža, a Ivica Doko uz pomoć Uprave kluba osigurat će mrežu. Također bi se uskoro trebao srediti prostor iza južnog gola, odnosno napraviti pomoćno igralište, kako bi se očuvao glavni teren.

Hvala svima unaprijed!!

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>