Idućeg vikenda (06. svibnja, nedjelja, 17:00 h) na Čaere dolazi drugoplasirana ekipa prvenstva, čitlučki Brotnjo koje je u borbi s livanjskim Troglavom za ulazak u viši rang natjecanja. Ali ono što je daleko važnije od same nogometne utakmice je humanitarna akcija koju je pokrenula Uprava nogometnog kluba HNK Višići, koja uz standardne pratitelje nogometa na Čaerima, poziva i sve ostale ljude dobre volje da, kupovinom ulaznice (5KM) ili ako su u mogućnosti dati i veći doprinos, pomognu u prikupljanju sredstava za teško oboljelog Danijela Vekića iz Doljana kako bi on dobio svoju ´utakmicu´.

Otkinimo od svojih usta, kako bi pomogli nahraniti tuđa, jer će dragi Bog to nagraditi. Barem ovaj tjedan pokušajte uštedjeti na uobičajenim ritualima (kave, izlasci), dok bi školarci mogli uštedjeti novce od barem jedne užine. Dođite u iduću nedjelju u što većem broju, sa svojim obiteljima i prijateljima, i na taj način, uz financijsku pružite i moralnu potporu Danijelu i njegovoj obitelji da vide da nisu sami u ovim teškim trenutcima. Pokažite svoju plemenitost, solidarnost, razumijevanje.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>