Po tko zna koji put, sarajevsko licemjere i njihov novinarski ”profesionalizam” reagira na lokalne događaje, i glumi čuvare svega moralnoga. Ovaj put mjesto radnje Mostar (po tko zna koji put), točnije dvorana u kojoj se odigravao ”Božićni turnir HVIDR-a Mostar 2010”. Što je to tako zanimljivo da se probude duhovi Sarajeva. Sarajevo-x.com tako javnost obavještava kako su, citiram, ”Čović, Krišto i Čolak u zagrljaju sa igračima ekipe” “Dario Kordić”.

Dario Kordić, osuđenik za ratne zločine u Ahmićima izdržava zatvorsku kaznu u trajanju od 25 godina. Ovdje se ne brani zločin, ali je jasno da se truje šira javnost. Tako sarajevski mediji brane Horde zla nakon pohoda na Široki, brane ”svemoćnu koaliciju” koja ionako reketari medije. Još da spomenem, u Sarajevu ratne zločince i kriminalce sahranjuju uz najveće ratne počasti. Kad se nešto slično događa u Hercegovini onda smo mi fašisti.

Da ne bi bilo zabune, nisu samo sarajevski mediji objavili ovu vijest. Vijest je došla i do Hrvatske, jer je skandalozno da Milan Bandić, Jambo i hrvatska HVIDR-a aplaudira zločincu (”zločincu”). Čović, Bandić, Čolak, Bošnjak, Krišto, cijela dvorana, svi aplaudiraju po sarajevskim očima, svi osim njihovih dragih koalicijskih partnera HSP-a BiH. Stvarno bi skandalozno bilo recimo da Živko Budimir pozdravlja čitanje pisma Daria Kordića. Zamislite da čitava delegacija HSP-a to uradi. Što bi na to rekao Zlatko, ili možda naš ”predsjednik” Komšić. Komšić uvijek priča da zločine treba osuditi, vjerujem da to znači da se ne treba ni aplaudiratu ratnim zločincima (”zločincima”). Ma mi svi vjerujemo da Živko i ostali iz HSP-a to ne bi uradili. Predsjednica Federacije Borjana Krišto aplaudira, a kažu budući predsjednik iste NE, ne da mu Zlatko.

Naša ”braća” po narodnosti, novinarska pera iz Hrvatske, slijede svoje sarajevske ”ljubavnike”, onaj Mesićev smrad valjda nije još ispario. Pa tako zorno prate što njihova ”braća” u BiH rade, koga podržavaju, koga ne. I onda se dođe do zaključka da kad imaš takvu ”braću” dušmanin ti i ne treba. Naravno lakše je kopirati novinarsko Sarajevo, nego imati suradnju s hercegovačkim portalima.

Živko ”odani”, u istinitoj priči aplaudirao je Dariu Kordiću. Pažljivo je slušao svaku riječ njegovog pisma. Koalicija je dakle aplaudirala. Što će Zlatko reći na to, što tek ”ratni heroj” Komšić. I zašto to sarajevski mediji ne prenesu javnosti? Ili se to ne uklapa u SDP-ovu platformu!? Da se ne bi nagađalo onako sarajevski, tu je i video.

Od javnosti nam se Živko skrio, aplauz svoj je sakrio… Ne daj Bože ”možda bude” predsjednika Federacije ne mogu toliko sarajevski mediji zaštititi, bar ne u Hercegovini.

Igor Bašić/ABCportal.info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>