Iz resora Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi  usvojena je privremena odluka o neradnim danima za vrijeme vjerskih blagdana za uposlene u tijelima državne uprave i institucijama koje se financiraju iz Proračuna HNŽ, koja će se primjenjivati od 1.1.2012. godine, a kojom je utvrđeno pravo na sedam radnih dana odsustva s posla u jednoj kalendarskoj godini, s tim da se četiri dana koriste uz naknadu plaće, a tri kao neplaćeno odsustvo ili godišnji odmor.

Također, usvojena je odluka kojom su za sve uposlene u tijelima uprave i institucijama, koje se financiraju iz Proračuna HNŽ i proračuna jedinica lokalne samouprave, a koji slave vjerski blagdan katolički Božić 26. i 27. prosinca 2011. godine neradni dani.

Donešena su i rješenja o konačnom imenovanju članova Nadzornog odbora J.P. Park prirode Hutovo blato i o imenovanju člana privremenog Nadzornog odbora J.P. Park prirode Blidinje, kao i odluka o davanju suglasnosti Vladi Zapadnohercegovačke županije za imenovanje v.d. ravnatelja ovoga javnog poduzeća.

 

vlada-hnz-k.ba

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>