U predzadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva HNK Višići na svome stadionu dočekuju ekipu iz Drinovaca. Utakmica je na rasporedu sutra (nedjelja, 07. listopada) s početkom u 13:30 h, a nogometaši su obvezni doći do 12:30 h na igralište. Ovo je ujedno i zadnja utakmica nogometaša Višića na svome stadionu u ovoj polusezoni, pa očekujemo da će odziv Malčera, ali i ostalih gledatelja biti još veći, kako bi se proslavio kraj uspješne polusezone HNK Višići.

Glede protivničke ekipe, ona se trenutačno nalazi na predzadnjem mjestu (14.) s osvojenih 11 bodova. Do sada su potigli tek 14 golova (kao Rama i Sloga Ljubuški), a gori od njih samo su Lokomotiva i Kamešnica. Obrana im je uvjerljivo najslabija u ligi sa 43 primljena pogotka. Što se tiče našeg kluba, oni se nalaze na odličnom 4. mjestu s 22 osvojena boda. Pobjeda je imperativ u sutrašnjem dvoboju, a poželjno bi bilo popraviti negativnu gol-razliku (17:19), riječi su jednoga od standardnih nogometaša HNK Višići Nikice Raguža Weahe.

Ukoliko se ostvari pobjeda, HNK Višići najvjerojatnije će ostati na 4. mjestu. Naime, FK Turbina (3. mjesto, 23 boda) dočekuje FK Lokomotivu (13. mjesto, 11 bodova), dok drugoplasirana ekipa iz Uskoplja (25 bodova) ide u goste Kupresu. Ako i doživi poraz HNK Sloga iz Uskoplja bit će ispred HNK Višići zbog bolje gol-razlike.

Parovi 14. kola

Subota: FK Turbina – FK Lokomotiva, HNK Stolac – HNK Brotnjo, NK Troglav – HNK Tomislav.

Nedjelja: HNK Višići – HNK Drinovci, HNK Sloga Lj – NK Kamešnica, HNK Kupres – HNK Sloga U, HNK Rama – HNK Branitelj.

HNK Grude su slobodne.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>