Višići u dvije domaće utakmice do polovičnog uspjeha

prozivka

Nakon dva uzastopna gostovanja, HNK Višići su u razmaku od sedam dana igrali dvije utakmice na svojim Čaerima i upisali po jednu pobjedu i poraz. HNK Višići – NK Bigeste 3:1 Prošlu nedjelju u okviru 18. kola Druge lige Jug FBiH Višići su upisali tri boda protiv Bigestea iz Ljubuškog. Već na samom početku utakmice, točnije u 5. minuti Višiće ... Opširnije »

Obavijest MZ Višići II.

DSCN8076

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači sa područja MZ Višići koji su pretrpili štete izazvane snijegom u veljači 2012. godine da potpišu izjavu kojom će biti suglasni da se izvrši izmjena Odluke Zapovjednika Civilne zaštite Jerke Ivankovića – Lijanovića (Broj 01/11-49/2-651-2/12 od 28.12.2012. godine) na način da se svima oštećenima nadoknadi dio štete u istom postotku od visine nastale štete. ... Opširnije »

[POZIV] Radna akcija na Čaerima

akcija

Pozivamo vas na radnu akciju koja će se održati u subotu, 5. travnja 2014. Okupljanje će biti u 09.00h na stadionu Čaeri u Višićima. U planu je uređenje prostora oko stadiona, tribina, te postavljanje zaštitnih mreža. Ako među svojim alatom imate nešto od sljedećeg, uzmite sa sobom za svaki slučaj: - kramp - motika - sjekira - macola (veliki bat) ... Opširnije »

Obavijest Mjesne zajednice Višići

snijeg_steta

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači sa područja MZ Višići koji su pretrpili štete izazvane snijegom 2012. godine na sastanak na kojem će biti razgovor o istim. Sastanak će se održati u prostorijama Osnovne škole ”Lipanjske zore” Višići dana 03.04.2014. godine (četvrtak) sa početkom u 19:30 sati.   MZ Višići Opširnije »

Dva gola braće Šoše za pobjedu Višića u Uskoplju

špica

U okviru 17. kola Druge lige – Jug FBiH Višići su došli do 8. prvenstvene pobjede, u Uskoplju su bolji bili od Sloge. Iako oslabljeni neigranjem nekolicine standardnih igrača, koji iz raznih razloga nisu putovali u Uskoplje, prikazali su Višićani dobru igru i sasvim zasluženo došli do tri boda. HNK Višići su nastupili u sastavu: Martinović – Kalfić, Stojak, Dujmović, ... Opširnije »

[FOTO] Gostovanje HKUD-a ‘Višići’ na manifestaciji ‘Pokladno kolo’ – Lovas, RH

hkud_visici_5

U periodu od 28.02.2014. do 02.03.2014. godine. HKUD ”Višići” je gostovalo na trodnevnoj manifestaciji pod nazivom ”Pokladno kolo” koja se tradicionalno održava u Lovasu, Republika Hrvatska. Ugodno putovanje, lijepo vrijeme, lijepo druženje, srdačan doček, neviđena gostoljubivost domaćina i odličan nastup svih sekcija dugo će ostati u ugodnom sjećanju svih članova HKUD-a  ”Višići”. Neplanirano i sasvim spontano imali smo i feštu ... Opširnije »

[VIDEO] Teška ali zaslužena pobjeda Višića na otvaranju polusezone

slika

Stadion ‘Čaeri’, Višići Druga liga – Jug FBiH, 14. kolo HNK Višići – NK Brotnjo Čitluk 1:0 (0:0) Suci: Marko Sesar – Boris Dujmović, Draženko Pavlović Višići: Zavitan, Zvono, Barić, M. Kozarić, Dujmović (od 53. Marić), A. Šoše (od 45. Repeša), Karlović, Majstorović, Cvitanović, Bule (od 68. Krvavac), O. Šoše. Trener: Josip Ilija Kalfić Brotnjo: Barać, Gagro, Lukić, Miličević, Bunoza, Džajić, Brajković, Ostojić (od ... Opširnije »

Izgradnjom arheološkog muzeja u Višićima Hercegovina bi dobila prvu muzejsku instituciju

villar

Prihvaćanjem ideje istaknute arheologinje i profesorice na Sveučilištu u Mostaru Snježane Vasilj o osnivanju arheološkog muzeja Hercegovine na lokalitetu Rimske vile u Višićima, općina Čapljina, Hercegovina bi dobila prvi muzej koji na ovom području ne postoji. Snježana Vasilj je za Agenciju Fena potvrdila da njena ideja ne podrazumijeva samo izgradnju muzeja već velikog kompleksa – arheološkog parka koji bi uključio ... Opširnije »

NAJAVA: Koncert HKUD Luke u Čapljini

lukevisici

U četvrtak (27. veljače)  u 19:30 h u kinu u Čapljini HKUD Luke održat će koncert. Ovaj koncert održava se svake godine u mjesecu veljači, kada je ovo društvo i osnovano. HKUD Luke pripremilo je 10 točaka, a između ostalog bit će ženski i muški bećarac, folklor i plesovi našeg podneblja, dok će tamburaši zasvirati slavonske pjesme. Ulaz je slobodan. Opširnije »

FOTO: Prezentacija projekta Hidro-melioracijski sustav Višićke kasete

DSCN7920

U OŠ Lipanjske zore u Višićima održana je prezentacija projekta Hidro-melioracijski sustav Višićke kasete. Projekt odvodnje i navodnjavanja Višićke kazete koja obuhvaća mjesne zajednice Višići, Čeljevo i Gnjilišta, prezentirao je Ivan Merdžan, pomoćnik načelnika Čapljine za poljoprivredu, koji je istaknuo da je Svjetska banka za obnovu i razvoj spremna u Višićku kazetu uložiti oko 5 milijuna maraka. Postojeće kanale trebali bi urediti, a crpnu stanicu ... Opširnije »