MZ Čapljina 2014.: Pobjede upisale ekipe Bobanovo i Bivolje brdo

IMG_5101

Jučer (četvrtak, 24. srpanj) su na malonogometnom turniru MZ Čapljina 2014. odigrane dvije utakmice iz seniorskog dijela, te jedna iz omladinskog. U prvoj utakmici sastali su se mlađi nogometaši Trebižata i Struge/Gorica, a pobjedu je ostvarila ekipa Trebižata (3:0). U prvoj utakmici seniorskog dijela turnira sastale su se ekipe Bobanovo-Trebižat, a uspješnija je bila ekipa Bobanovog rezultatom 3:1. Drugu utakmicu ... Opširnije »

Rezultati treće večeri Malonogometnog turnira Višići 2014.

DSCN8832_800x600

Jučer (četvrtak, 24. srpanj) su odigrane još tri utakmice na Malonogometnom turniru Višići 2014., a pobjede su ostvarile ekipe MNK Dubrave Potkosa u dječjem dijelu turnira, te Caffe bar “Ćakula” i HMNK Stolac u seniorskom dijelu turnira. Današnje (petak ,25. srpanj) utakmice su: 20,00 HNK Višići – NK Neretva (djeca) 21:00 Caffe bar Hennessy – Svadbeni salon Antonela 22:00 Caffe ... Opširnije »

Udruga “Hercegovac” Dračevo organizira odlazak u Čavoglave

cavoglave-100

Udruga “Hercegovac” Dračevo organizira odlazak u Čavoglave, 05.08.2014., povodom proslave Dana pobjede, Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja!  Cijena karte po osobi iznosi 20 KM, u cijenu je uračunata prigodna majica. Zainteresirani mogu javiti na broj mobitela 063 576-195. Ili na mail: udruga.mladih.dracevo@gmail.com. Prijave se primaju do 01.08 ili do popunjenja autobusa, broj slobodnih mjesta je 50. Opširnije »

Rezultati MZ Čapljina 2014.: Pobjede Gabele i Gabela polja

IMG_5101

Sinoć (srijeda, 23. srpanj) su odigrane dvije utakmice na MZ Čapljina 2014. Duel između Gabele i Klepaca završio je neodlučenim rezultatom (2:2), pa su ekipe pristupile izvođenju penala u kojima je više sreće imala ekipa Gabele. U drugoj utakmici sastale su se ekipe Gabela polje i Grabovine, a pobjedu je upisala ekipa Gabela polja. Večeras (četvrtak, 24. srpanj) su na ... Opširnije »

Rezultati druge večeri Malonogometnog turnira Višići 2014.

DSCN8763_800x600

Večeras (srijeda, 23. srpanj) su odigrane još tri utakmice na Malonogometnom turniru Višići 2014. U omladinskom dijelu pobjedu je ostvarila ekipa HMNK Stolac nad HNK Višići II, dok su u seniorskom dijelu pobjede ostvarile ekipe Caffe bar “Fontana” Čapljina i Caffe bar “Afrika” Nerezi. Sutra (četvrtak) su na rasporedu još tri utakmice, a turnir će otvoriti ekipe HNK Čapljina-MNK Dubrave ... Opširnije »

MZ Čapljina 2014.: Pobjede Zvirovića i Šuškova naselja; mlađi nogometaši Čeljeva nisu došli na utakmicu s Višićima

IMG_5101

Sinoć (utorak, 22. srpanj) su odigrane još dvije utakmice po skupinama na malonogometnom turniru MZ Čapljina 2014. Sigurne pobjede upisali su Zvirovići protiv Čapljine 1 (4:1), te Šuškovo naselje protiv Gnjilišta (6:2). Što se tiče omladinskog dijela turnira, u njemu su trebali nastupiti MZ Višići i MZ Čeljevo. Međutim, igrači Čeljeva se nisu pojavili, pa su naši dječaci upisali pobjedu ... Opširnije »

Nastavljeni radovi na utvrđivanju nasipa Hutovog blata, novih 500 metara bit će završeno prije jesenskih kiša

Nasip6-Novi-nasip-bit-ce-visine-zabodene-sipke

Kako prenosi radio-capljina.com, startali su radovi na utvrđivanju druge faze nasipa Hutovog blata u čapljinskoj općini. Krajem prošlog ljeta utvrđeno je 500 metara najkritičnijeg dijela nasipa, čija je dotrajalost prijetila katastrofom dolini i delti Neretve. Željko Ostojić voditelj Odjela zaštite od štetnog djelovanja voda Agencije za vodno područje „Sliv Jadranskog mora“ iz Mostara, kojeg smo zatekli u obilasku terena, o ... Opširnije »

Rezultati prve večeri malonogometnog turnira Višići 2014.

DSCN8727_800x600

Jučer (utorak, 22. srpanj) su odigrane prve utakmice na malonogometnom turniru Višići 2014., u kojima nije bilo rezultatske neizvjesnosti. Pobjede su ostvarile ekipe MNK Staševica/Pizzeria Bakus i Salon pogrebne opreme “Čutura”, dok je u dječjem dijelu turnira pobjedu upisala ekipa NK Neretva Metković. Danas (srijeda, 23. srpanj) igraju ekipe: HNK Višići II-HMNK Stolac (omladinski dio, 20:00 h), Plavci Metković-Caffe bar “Fontana” ... Opširnije »

Zbog tragičnih događaja ekipa Tasovčića se povlači iz turnira MZ Čapljina

IMG_5101

Kako prenosi caportal.info nakon kratke odgode zbog vremenskih uvjeta, turnir Mjesnih zajednica Čapljine, nastavlja se večeras. Međutim, ekipa Tasovčića istupa s turnira zbog prošlotjednog tragičnog događaja u njihovoj mjesnoj zajednici, točnije prometne nesreće u kojoj su život izgubila dva mladića iz ovoga mjesta. Stoga iz organizacije turnira poručuju da će doći do korekcije rasporeda parova u ovoj grupi, a koja ... Opširnije »